L'HORECALIENNE / VACANCES EN ARDENNES

Verhuur, Gîte, Vakantiehuis, Campers, Catering en Horecamateriaal

Contacteer ons Bel ons
De ideale plaats voor uw vakantie door te brengen, zowel in de zomer als de winter !

Beleef uw droomvakantie in onze gîte in de Ardennen

José Michel nodigt u uit voor een verblijf in zijn gîte in de Ardennen aan de route de Manhay in Lierneux. Vacances en Ardennes zorgt ervoor dat uw verblijf in België een onvergetelijke belevenis wordt.

Onze gîte is het hele jaar geopend en is geschikt voor 30 personen. Onze kamers beschikken ook over kinderbedjes. We doen er alles aan om u een service op maat te bieden !

 

Ontdek wat wij allemaal aanbieden :

  • Jacuzzi en sauna
  • Infraroodcabine
  • Relaxstoel
  • Tuin en parkeerplaats
  • Trampoline en schommel…

De gîte ligt in een betoverende omgeving en het bos bevindt zich op slechts 500 meter afstand. Ideaal voor schooluitstappen. Laat de kinderen genieten van de natuur! Wilt u een activiteit organiseren? José Michel en zijn familie kunnen u begeleiden bij het maken van huisgemaakte bloedworst, of u kunt op hen rekenen als gids bij een wandeling (4 tot 7 kilometer).

 

Bent u als klein bedrijf op zoek naar een rustgevende plaats om op adem te komen of zoekt u een rustige locatie voor een conferentie? Hier bent u altijd welkom! De gîte is gedeeltelijk verbonden met de cateringservice van de eigenaar, José Michel. U kunt hier namelijk zijn vele gerechten proeven.

 

Kies uw eigen formule (half- of volpension) en ontdek de restaurants in de omgeving. Wij leggen u graag uit hoe u het best bij de verschillende restaurants kunt komen.

 

Geïnteresseerd ? Neem dan contact met ons op om een onvergetelijke vakantie in onze gîte te reserveren !