L'HORECALIENNE / VACANCES EN ARDENNES

Verhuur, Gîte, Vakantiehuis, Campers, Catering en Horecamateriaal

Contacteer ons Bel ons
Ga er lekker tussenuit

Geniet van de rust in ons vakantiehuis in de Ardennen

Bent u op zoek naar een rustig plekje voor een weekendje in de natuur ? Dan moet u zeker naar ons vakantiehuis in de Ardennen komen. Vacances en Ardennes heeft een charmant huis in landelijke stijl te huur in Izier (Durbuy).

Ons huis is gebouwd met de plaatselijke arkosesteen en is ideaal geschikt voor 8 tot 12 personen. Het vakantiehuis beschikt over alle noodzakelijke comfort voor een aangenaam verblijf met familie of vrienden. Er is ook een parking beschikbaar en op het terras kunt u in alle rust genieten van de weelderige tuin.

In de zomer kunt u genieten van het prachtige uitzicht, niets dan bossen en natuur ! In de winter is het lekker rustig en zorgt de open haard voor een gezellige en ontspannen sfeer. Dankzij onze ingerichte keuken en barbecue kunt u, ongeacht het seizoen, heerlijke maaltijden bereiden !

Heeft u geen zin om te koken ? Ga dan naar één van de vele restaurants in de omgeving en proef de lokale specialiteiten.

Bij eventuele problemen zijn José Michel en zijn familie altijd in de buurt om u te helpen, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie. Wij geven ook graag antwoord op al uw vragen en informeren u graag over de mogelijke activiteiten in de omgeving. U kunt het vakantiehuis huren voor een periode naar keuze, zolang het minimum twee dagen is.

Wenst u meer informatie of wilt u het vakantiehuis reserveren? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op !